Ελένη Τσαλιγοπούλου με ελεύθερη είσοδο στο Φεστιβάλ Γαλατσίου

29 Αυγούστου 2016

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique εμφανίζονται στο Θέατρο του Άλσους Βεϊκου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Γαλατσίου 2016» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique, ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων το χειμώνα που πέρασε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία και μας προσκαλούν ξανά σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών, δημιουργώντας ένα νέο, εναλλακτικό τρόπο ουσιαστικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique προτείνουν ένα παθιασμένο, διονυσιακό πρόγραμμα, που ενώνει το καινούριο με το παλιό, ακριβώς όπως ενώνονται, συνυπάρχουν και εμπεριέχονται στις μουσικές καταβολές όλων μας. Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, παρουσιασμένα με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, χωρίς να λείψουν και νέα, ανέκδοτα ακόμη τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της Ελένης και των bogaz που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Και μαζί υπόσχονται για μία ακόμη φορά πως κάθε live θα είναι μία συναρπαστική εμπειρία που θα καθηλώσει το κοινό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!


Οι bogaz musique είναι οι:

Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος - κιθάρες, μπαγλαμά
Χατζησταύρου Αριστείδης- κιθάρες
Τσαρδάκας Απόστολος - κανονάκι, τζουρά, μπαγλαμά, μαντολίνο
Κελλάρης Χάρης - μπάσο
Σπανίδης Αλέκος - τύμπανα
Διαμαντής Αργύρης - κρουστά

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ
«ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ»
Ώρα έναρξης: 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
HYPERLINK "http://www.galatsi.gov.gr" www.galatsi.gov.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ