Η Ελένη Φουρέιρα απέκτησε τα μαλλιά που ονειρεύεται η κάθε γυναίκα με το Mythic Oil

30 Αυγούστου 2016

To Mythic Oil, το πιο περιζήτητο επαγγελματικό λάδι μαλλιών, προσφέρει θρέψη, πειθαρχία και λάμψη σε όλους τους τύπους μαλλιών.  Έχοντας συλλέξει ότι καλύτερο υπάρχει στη φύση, το Mythic Oil «ξαναζωντανεύει» τα μαλλιά κάνοντάς τα να δείχνουν υγιή και λαμπερά.

Η λαμπερή τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα που το σήμα κατατεθέν είναι τα μαλλιά της  και έχει κάνει πολλές αλλαγές τόσο στο χρώμα όσο και στο στιλ  τους, αφέθηκε στα χέρια των έμπειρων κομμωτών και της L’Oréal Professionnel και απέκτησε τα μαλλιά που ονειρεύεται η κάθε γυναίκα! 

Το μυστικό πίσω από αυτήν την μεταμόρφωση δεν είναι άλλο από το υπέροχο λάδι Mythic Oil που ανέδειξε τη φυσική ομορφιά και τη λάμψη των μαλλιών της Ελένης. Μια λάμψη που μόνο οι  επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να προσφέρουν στα μαλλιά μιας γυναίκας. 

Η πανέμορφη Ελένη Φουρέιρα λατρεύει την υφή των μαλλιών της και έχει πάντα στην τσάντα της το αγαπημένο της λάδι μαλλιών Mythic Oil.

Μυηθείτε και εσείς στην εμπειρία Mythic Oil και ζητήστε από τον κομμωτή σας το προϊόν Mythic Oil που σας ταιριάζει. Στα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ