Σαλάτα µε γλιστρίδα, τόνο και φασόλια!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>200 γρ. βρασμένα φασόλια (από κονσέρβα), καλά στραγγισμένα</li>
<li>10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση</li>
<li>1/2 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες</li>
<li>200 γρ. γλιστρίδα, χοντροκομμένη</li>
<li>αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι</li>
<li>200 γρ. τόνος κονσέρβας, στραγγισμένος</li>
</ul>
<p><strong>Για τη βινεγκρέτ</strong></p>
<ul>
<li>60 ml ελαιόλαδο</li>
<li>20 ml χυμό λεμονιού</li>
<li>ξύσμα από 1/2 λεμόνι</li>
<li>1 σκελίδα σκόρδου</li>
<li>1 κουτ. σούπας μουστάρδα (κατά προτίμηση απαλή)</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 2</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 20΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span>Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τα φασόλια, τα ντοματίνια, τη γλιστρίδα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και ανακατεύουμε καλά.</p>
<p> </p>
<p>Στο μούλτι βάζουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα από 1/2 λεμόνι, το σκόρδο και τη μουστάρδα, τα χτυπάμε για 1 – 2 λεπτά, μέχρι να γίνουν μια λεία βινεγκρέτ, και περιχύνουμε με αυτήν τη σαλάτα. Θρυμματίζουμε τον τόνο, τον ρίχνουμε στη σαλάτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr/">http://www.gastronomos.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα