Σπίρτζης: Οι θέσεις εργασίας στα ΜΜΕ θα είναι περισσότερες από τις υπάρχουσες

3 Σεπτεμβρίου 2016

Ως επιτυχία κυρίως του πρωθυπουργού, αλλά και του υπουργού Επικρατείας χαρακτήρισε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Παράλληλα, ο Χρήστος Σπίρτζης διαβεβαίωσε ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα μείνει στο δρόμο.

«Θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις θέσεις εργασίας (…) Πιστεύω ότι οι θέσεις εργασίας θα είναι περισσότερες από τις υπάρχουσες παρότι είναι μικρότερος ο αριθμός των καναλιών», ανέφερε σε συνέντευξή του στο αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Δεν νομίζω ότι 1.500 εργαζόμενοι θα μείνουν στον δρόμο και δεν θα μείνουν επειδή θα υπάρχουν θεματικές άδειες. Θεωρώ ότι με τις υπάρχουσες άδειες θα υπερκαλυφθούν οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας», πρόσθεσε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη ότι σε 90 ημέρες δεν θα αναμεταδίδονται από την Digea όσα κανάλια δεν αδειοδοτήθηκαν, ο Χρήστος Σπίρτζης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Digea «θα συμμορφωθεί» και πως αν δεν συμβεί αυτό «θα επέμβουν όσα όργανα χρειαστεί να επέμβουν από την πλευρά της πολιτείας».

«Τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας θα αναλάβουν τα δικά τους καθήκοντα προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος», είπε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.

kontranews.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Mary Anne Radmacher
Η Σκέψη της ημέρας
Mary Anne Radmacher