Τα άστρα την Δευτέρα με τον Δία να περνάει στον Ζυγό

5 Σεπτεμβρίου 2016

Μια πολύ σημαντική εβδομάδα είναι αυτή που ξεκινά σήμερα και αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι μία σημαντική μετακίνηση από αυτές που αλλάζουν τελείως τις ενέργειες στο πλανητικό σκηνικό. Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο της Παρθένου για να περάσει στον Ζυγό την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2017, φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης στους εκπροσώπους της αέρινης τριπλότητας.

Τα άστρα την Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016, με τον Δία στον Ζυγό

Ο Δίας είναι ο πλανήτης που συνδέεται παραδοσιακά με την καλή τύχη, την ανάπτυξη, και την επέκταση. Είναι αυτός που θα σου δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να εξελιχθείς, γι’ αυτό και όλοι τον περιμένουμε να εμφανιστεί σε κάποιο σημείο του χάρτη μας, για να ανοίξει το δρόμο για την πραγματοποίηση των ονείρων μας! Όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι... Ο δρόμος που ανοίγει ο Δίας δεν οδηγεί πάντα σε ανθισμένα λιβάδια και ήρεμες θάλασσες, αλλά συχνά σε δύσβατα μονοπάτια, τα οποία θα κοπιάσουμε πολύ να διανύσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δίας σχετίζεται με τη διδασκαλία κι έρχεται κι αυτός με τη σειρά του να μας δώσει ένα σημαντικό μάθημα. Οι ευκαιρίες που προσφέρει χρειάζονται συνεχή και διαρκή αγώνα για να καρποφορήσουν, όμως εμείς πολύ συχνά μένουμε στα υπεραισιόδοξα σενάρια και τη διάθεσή μας, που συνήθως συνηγορεί στην αισιοδοξία, αφήνοντας πολλά πράγματα στην τύχη τους και χωρίς ουσιαστική αξιοποίηση των ευκαιριών!

Πολλές φορές θα λειτουργήσει αντίθετα, δίνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις σε ένα πρόβλημα ή σε μια κατάσταση, μια και όπου βρίσκεται ο Δίας, μεγεθύνεται το όποιο γεγονός ενεργοποιείται στο χάρτη μας κι αυτό μπορεί να σημάνει τόσο καλές, όσο και δύσκολες περιόδους! Θέλει λοιπόν πολύ μεγάλη προσοχή το πώς χειριζόμαστε την ενέργεια του πλανήτη και κυρίως τι περιμένουμε από αυτόν, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται!

Και ενώ μέχρι τώρα ο Δίας στο ζώδιο της Παρθένου, στο ζώδιο της πτώσης του, λειτούργησε αρκετά στερητικά, κυρίως στα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών, τώρα περνά σε μια καλύτερη κατάσταση, όπου ανανεώνει το ενδιαφέρον και τις ποιότητές του, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης στις σχέσεις μας!

Ο Ζυγός είναι το κατ’ εξοχήν ζώδιο που σχετίζεται με την αρμονία, τις σχέσεις, την ισορροπία, το γάμο, τους συνεταιρισμούς και τώρα όλο αυτό ενδυναμώνεται και κυρίως ανανεώνεται, με την παρουσία του πλανήτη σε αυτήν την ζωδιακή περιοχή. Θα λειτουργήσει φέρνοντας κοντά τα πρόσωπα που έχουν να ανταλλάξουν κοινές ποιότητες μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα και ενισχύοντας τη συναισθηματική-ερωτική ζωή.

Και φυσικά, θα ενισχύσει και θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή, που αφορούν συνεργασίες, συνεργάτες και συνεταιρισμούς. Όλα αυτά τώρα όχι μόνο διευκολύνονται, αλλά βρίσκουν τρόπους διευθέτησης ή ακόμα και λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα.

Πολύ σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτή θα παίξει η διπλωματία, η οποία θα βοηθήσει στην επίλυση θεμάτων, ακόμα και χρόνιων, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι αστρολογικές όψεις του Δία από τον Ζυγό

Το πρώτο πλανητικό ραντεβού του Δία είναι με τον Πλούτωνα στις 25 Νοέμβριου του 2016, που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πολλές παρασκηνιακές κινήσεις οι οποίες καλλιεργούνται το τελευταίο διάστημα. Δεν αποκλείεται να εκφραστούν και έντονα βίαιες τάσεις και σε κοσμικό επίπεδο.

Στις 26 Δεκεμβρίου ο Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα ανατροπών, καθώς υπάρχει έντονη η τάση επαναστατικότητας, η οποία θα εκφραστεί ξαφνικά, απρόσμενα, δημιουργώντας αρνητικές τάσεις, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην αναρχία.

Στις 28 Δεκεμβρίου σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, εξυπηρετώντας ό,τι αφορά στην εξέλιξη μας, μέσα σε σωστά πλαίσια και κυρίως μέσα από συνειδητότητα και ανάληψη ευθυνών, προκειμένου να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να πάμε παρακάτω.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Δία στον Ζυγό;

Από την νέα θέση του Δία ευνοούνται ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που θα έχουν τη δυνατότητα τώρα να περάσουν σε μια επόμενη εξελικτική φάση και σε πολλές περιπτώσεις να δουν τα όνειρά τους να υλοποιούνται. Αλλά καιΛεοντέςΤοξότες και Κριοί, θα έχουν και αυτοί σημαντικά ανοίγματα και ευκαιρίες, αρκεί να μπουν στο παιχνίδι δυναμικά, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να κατευθύνουν τις εξελίξεις εκεί που θέλουν αυτοί!

Πηγή: http://www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ