Αθώο τιραμισού!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>2 πακέτα μπισκότα σαβουαγιάρ</span></li>
<li><span>2 κ.σ. ζάχαρη</span></li>
<li><span>2 κ.σ. στιγμιαίος καφές</span></li>
<li><span>3 κ.σ. αμαρέτο</span></li>
<li><span>1 φλ. βραστό νερό</span></li>
<li>
<h5 class="recipe-ingredients-subtitle">Για την κρεμα τυριού</h5>
</li>
<li><span>2 πακέτα τυρί κρέμα light σε θερμοκρασία δωματίου</span></li>
<li><span>4 κ.σ. ζάχαρη (ίσως και λίγο επιπλέον κατά βούληση)</span></li>
<li><span>1 συσκευασία (500 γρ.) φυτική κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή και παγωμένη</span></li>
<li><span>1 φλ. ξύσμα σοκολάτας</span></li>
<li><span>2 κ.σ. κακάο για το σερβίρισμα</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Εκτέλεση</h3>
<p>Σε μπολ βάζουμε τον καφέ και τη ζάχαρη, το αμαρέτο και το βραστό νερό. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Βουτάμε τη μια συσκευασία σαβουαγιάρ στον καφέ και κάνουμε μια στρώση σε τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος.</p>
<p>Σε μπολ βάζουμε το τυρί και τη ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψουν, χτυπώντας σε χαμηλή ταχύτητα 1′-2′. Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα. Χτυπάμε για 1′ στη μεσαία ταχύτητα. (Δεν παραχτυπάμε το μείγμα).</p>
<p>Απλώνουμε τη μισή κρέμα τυριού στα σαβουαγιάρ. Πασπαλίζουμε το μισό ξύσμα σοκολάτας. Βουτάμε τα υπόλοιπα σαβουαγιάρ στον καφέ και τα κάνουμε στρώση.</p>
<p>Καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα τυριού και πασπαλίζουμε με το ξύσμα σοκολάτας. Λίγο πριν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με κακάο.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα