Ερωτικά βοηθήματα: Πώς χρησιμοποιεί τον δονητή μια γυναίκα; (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα καλύτερα και ευρέως χρησιμοποιημένα sex toys/ερωτικά βοηθήματα είναι ο δονητής, ο οποίος δικαιωματικά κάθεται στον… θρόνο των σεξουαλικών βοηθημάτων.

Ειδικά εφόσον αυνανίζεσαι τακτικά, ο δονητής είναι το «εργαλείο» εκείνο που θα σε βοηθήσει να… χτίσεις βήμα – βήμα τον ερεθισμό σου, ώστε να φτάσεις τελικά στον οργασμό!

Πώς, όμως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά τον δονητή;

Ξεκίνα πάνω από το εσώρουχο

Άρχισε το ταξίδι σου στην αναζήτηση του οργασμού βάζοντας τον δονητή πάνω από το εσώρουχό σου, ώστε να μπορείς να τον δοκιμάσεις στις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες, χωρίς να ανησυχείς για τυχόν τραυματισμούς του – άμαθου ακόμα – κόλπου σου.

Μην αμελείς τα «χείλη»

Τα εξωτερικά χείλια του αιδοίου σου είναι η προέκταση του αιδοίου σου. Αυτό σημαίνει ότι, όταν θα εφαρμόσεις τον δονητή σου επάνω σε αυτό, καλό θα είναι να μην περιοριστείς στην κλειτορίδα σου, αλλά να προσπαθήσεις να επεκταθείς και στα χείλη του αιδοίου.

Μην βιάζεσαι να «τελειώσεις»

Έχοντας τον δονητή πλεόν στον κόλπο σου και δεις ότι σταδιακά κοντεύεις να φτάσεις σε οργασμό, καλό θα είναι να σταματήσεις λίγο το παιχνίδι σου, για να κάνεις τον ερεθισμό σου ακόμα πιο έντονο. Δώσε στο σώμα σου τη δυνατότητα να συνθίσει τις ερωτικές αυτές δονήσεις και γιατί όχι να κλιμακώσει και να «τελειώσεις» πάρα πολύ δυνατά.

Τρίψου επάνω του

Όπως είναι γνωστό… δια της τριβής μπορείς να ανάψεις φωτιά. Αυτό σημαίνει, επίσης, ότι όσο περισσότερο τριφτείς στον δονητή σου, τόσο πιο εύκολα θα φτάσεις σε οργασμό. Βάλε τον δονητή στο on, τοποθέτησέ τον κάτω από τον κόλπο σου και σε επαφή με την κλειτορίδα σου και ξεκίνα να κάνεις μια παλινδρομική κίνηση με τους γοφούς σου.

Άγγιξε όλο σου το σώμα

Ο δονητής δεν είναι προορισμένος μόνο για τον κόλπο σου. Μην διστάζεις να πειραματιστείς και να βάλεις τον δονητή σε όλο σου το σώμα. Οι δονήσεις του θα κάνουν και τις υπόλοιπες ερωτογενείς περιοχές σου, που δεν είναι και λίγες, να… πάρουν τα πάνω τους και να στείλουν στον εγκέφαλό σου δυνατά ερωτικά vibes!

Βάλε τον μέσα σου!

Μην φοβάσαι να προχωρήσεις ένα στάδιο παραπάνω και να τολμήσεις τη διείσδυση με τον δονητή σου. Φυσικά, οι κινήσεις σου πρέπει να είναι απαλές, αλλά σταθερές στην αρχή, οπότε και εφόσον συνηθίσει το σώμα σου και φυσικά ο κόλπος σου μπορείς να προχωρήσεις άφοβα σε πιο έντονους ρυθμούς.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

 

Σχετικά άρθρα