Μυρωδάτο κέικ κανέλας!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>60 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου</span></li>
<li><span>150 γραμμ. ζάχαρη</span></li>
<li><span>1 αυγό</span></li>
<li><span>150 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο</span></li>
<li><span>80 ml γάλα φρέσκο</span></li>
<li><span>1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο</span></li>
<li><span>1 κ.γλ. κανέλα</span></li>
<li><span>1 κ.σ. ζάχαρη</span></li>
<li><span>1 βανίλια</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Σε ένα μπολ ανάδευσης τοποθετούμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αυγό. Χτυπάμε για λίγα λεπτά με μίξερ χειρός έως ότου κρεμώσει και αφρατέψει το μείγμα. Με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε το μείγμα, ρίχνοντας εναλλάξ το αλεύρι με το γάλα.</p>
<p>Σε καλά βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 20 εκ. αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175<span>ο</span>C για 30΄. Αφήνουμε να σταθεί 5΄ στη φόρμα. Το ξεφορμάρουμε και το αλείφουμε με το λιωμένο βούτυρο. Πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη. Το σερβίρουμε ζεστό.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα