Κρουασάν με γαρίδες, ανθότυρο κρέμα και βότανα!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>8 κρουασάν βουτύρου «αφράτα» της alfa</span></li>
<li><span>ψημένα</span></li>
<li><span>250 γρ. ψιλές βρασμένες γαρίδες</span></li>
<li><span>1 πράσο ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span>3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα</span></li>
<li><span>2 κ.σ. ελαιόλαδο</span></li>
<li><span>300 γρ. ανθότυρο κρέμα</span></li>
<li><span>1 ματσάκι σχοινόπρασο</span></li>
<li><span>λίγο άνηθο ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span>λίγο ταμπάσκο (προαιρετικά)</span></li>
<li><span>πιπέρι</span></li>
<li><span>αλάτι</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Mοναδικά μίνι κρουασάν βουτύρου «αφράτα» της alfa</p>
<p>Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το πράσο και τα φρέσκα κρεμμύδια. Τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα βάζουμε στο μπλέντερ, προσθέτοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά, με διακοπτόμενη λειτουργία, για να μην λιώσουν τελείως. Κόβουμε στη μέση τα ψημένα κρουασάν και τα γεμίζουμε με το μείγμα γαρίδας. Σερβίρονται σε θερμοκρασία δωματίου.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα