Τα άστρα το τριήμερο (9-11) Σεπτεμβρίου 2016 με τον Κρόνο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

9 Σεπτεμβρίου 2016

Μπορείς απλά να κλείσεις το διακόπτη… Το τριήμερο αυτό και καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις, ιδιαίτερα αν έχουν την τάση να σε φορτίζουν συναισθηματικά. Οι ενέργειές του τριημέρου ομολογουμένως δεν είναι ούτε εύκολες ούτε διαχείρισιμες σε πολλές περιπτώσεις, μια και έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ του Κρόνου και του Ποσειδώνα, μια όψη η οποία είναι υπεύθυνη για πάσης φύσεως αναβρασμό, ένταση, τοξικότητα, βία, που σπέρνει ένα κλίμα πανικού και φόβου στην ψυχή σου, που σε ακινητοποιεί και σου στερεί το όμορφο συναίσθημα της ελπίδας!

Τα άστρα το τριήμερο 9 ως 11 Σεπτεμβρίου 2016, με τον Κρόνο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Το καλύτερο λοιπόν που μπορείς να κάνεις είναι καταρχάς να κλείσεις την τηλεόρασή σου, να αρνηθείς κάθε πληροφόρηση που έχει τοξικό χαρακτήρα και να ασχοληθείς με πράγματα που ομορφαίνουν, γλυκαίνουν και χρωματίζουν την ψυχή σου. Παρακολούθησε μια ωραία παράσταση, μια συναυλία, βγες με φίλους, μοίρασε την ενέργειά σου και τη διάθεσή σου με πρόσωπα που αγαπάς, πήγαινε κόντρα στο ρεύμα και σε ό,τι μπορει να σε ταλαιπωρεί ή να σε κάνει να απαισιοδοξείς.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Πέρα από αυτό όμως, την Κυριακή έχουμε άλλη μια σημαντική όψη, η οποία θα ανακατέψει για τα καλά την ερωτική ζωή, με το συναίσθημα κυριαρχεί και να πυροδοτεί τις εξελίξεις, οι οποίες φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες, όχι όμως εύκολες. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα, μπορεί να βγάλει με ένταση το παράπονό σου, το θυμό σου, τη ζήλια σου… Ίσως να θελήσεις με κάθε τρόπο να επιβάλεις την άποψή σου στους γύρω σου και κυρίως στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου.

Η όψη μπορεί να δημιουργήσει ένταση, καυγάδες, τσακωμούς, ακόμα και ρήξεις στην ερωτική ζωή, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός και κυρίως να κατευνάζεις τα πάθη σου, μια και είναι η αιτία όλων των δυσαρμονιών που μπορεί να προκύψουν.

Ιδιαίτερη προσοχή και σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα, μια και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης ο οποίος σχετίζεται άμεσα με τις καταστάσεις και τις εξελίξεις των οικονομικών σου. Γι’ αυτό και χρειάζονται αποστάσεις από οικονομικές κινήσεις συζητήσεις και συναλλαγές, κυρίως αυτές που εμπεριέχουν ρίσκο.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μιλά και για θυελλώδεις σχέσεις, που στιγμάτισαν τη ζωή σου το διάστημα που προηγήθηκε, που επανέρχονται για μια ακόμα φορά μέσα σε ένα έντονο κλίμα, δημιουργώντας πάθη, ερωτική ένταση και δυνατές συγκινήσεις! Μιλά επίσης και για εκείνες τις μοιραίες συναντήσεις με καινούργια πρόσωπαπου θα γράψουν με ανεξίτηλα χρώματα μια νέα ερωτική ιστορία με συγκλονιστικό χαρακτήρα στο βιβλίο της ζωής σου.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα;

Κυρίως αν ανήκεις στους ΚριούςΖυγούςΚαρκίνους και Αιγόκερους του δεύτερουδεκαημέρου ή έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το τριήμερο αυτό έχει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, που χρειάζονται όμως ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείρισή τους, μια και το συναίσθημα κυριαρχεί και μπορεί πολύ εύκολα να πυροδοτηθεί και να δημιουργήσει έντονες ανατροπές και καταστάσεις.

 

ΠΗΓΗ: http://www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...