Γεύμα Τσίπρα - Μπουτάρη - Τζιτζικώστα

11 Σεπτεμβρίου 2016

Σε γνωστή ψαροταβέρνα της Κρήνης γευμάτισε το Σάββατο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Σε δηλώσεις του πριν από το γεύμα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος έφτασε και πρώτος, είπε ότι θα έθετε στον Πρωθυπουργό ζητήματα υποδομών και μεταφορών για την πόλη, όπως ο ΟΛΘ και ο ΟΑΣΘ.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρέπει να ιδρυθεί πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι θα έθετε τρία ζητήματα, το προσφυγικό, έργα υποδομών που έχουν κολλήσει στην κεντρική Μακεδονία και θέματα καλύτερης συνεργασίας των υπηρεσιών της περιφέρειας με την κεντρική διοίκηση.

Στην αρχή της συζήτησης ο κ. Τσίπρας είπε ότι αποφάσισε να συζητήσουν σε ψαροταβέρνα για να είναι πιο άνετοι. Αμέσως μετά ο κ. Τζιτζικώστας τον ενημέρωσε για την πυρκαγιά στο Άγιο Όρος και ο κ. Τσίπρας ζήτησε να μάθει πληροφορίες για το πώς εξελισσόταν η κατάσταση.

 

Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ enikos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...