Δημήτρης Χανδρής- Λίντια Φόρτε: Ο παραμυθένιος γάμος τους στην Τοσκάνη (εικόνες)

12 Σεπτεμβρίου 2016

Σε ένα ονειρικό σκηνικό, κάτω από τον ήλιο της Τοσκάνης, ο Δημήτρης Χανδρής της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο  την αγαπημένη του Λίντια Φόρτε, γόνος βρετανικής αριστοκρατικής οικογένειας που οι περισσότεροι γνωρίσαμε  από τη φημολογούμενη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.


tos1000.jpg

Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο επισημοποίησε την αγάπη του  με μια τελετή βγαλμένη από παραμύθι.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο  και οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 100.Η φιλοξενία διήρκησε 4 ημέρες και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες, να παραστούν σε πάρτι  και να απολαύσουν μοναδικά πάρτι.


to2.png

Οι γονείς του γαμπρού, Τίνα Κουμάνταρου  και Γιάννης Χανδρής (που έχουν χωρίσει), η θεία του Ευγενία Χανδρή με τον σύζυγό της Θεόδωρο Γιαννούση  και ο θείος του Μιχάλης Χανδρής έδειχναν πραγματικά ευτυχισμένοι. 


ttt.jpg

Εκείνη έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της  και εκείνος εξίσου κομψός απόλαυσε κάθε στιγμή του μυστηρίου.

Λίγο πριν ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους μετά από 5 χρόνια σχέσης, οι δυο ερωτευμένοι έκαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.


jjaj.jpg


Η Αντίπαρος, η Σχοινούσα, η Κεφαλλονιά και η Ιθάκη ήταν οι προορισμοί που επέλεξαν για να χαλαρώσουν.


jsjjsj.jpg

Πηγή: star.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...