Μάφιν με μπανάνα!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>150 γρ. καστανή ζάχαρη</li>
<li>150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου</li>
<li>2 αυγά</li>
<li>180 γρ. αλεύρι μαλακό</li>
<li>1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ</li>
<li>1/2 κουτ. γλυκού κανέλα</li>
<li>150 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη</li>
<li>2 ώριμες μπανάνες, σε λεπτές ροδέλες</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 8 – 10</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 15'</span> <span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Ψήσιμο</span> 35'</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό για 6 – 8 λεπτά το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν και την κανέλα. Χτυπάμε για 1 – 2 λεπτά, κλείνουμε το μίξερ και προσθέτουμε τη σοκολάτα και τις μπανάνες. Μοιράζουμε σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες θήκες για μάφιν (ή σε χάρτινες) και ψήνουμε για 35 λεπτά.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr">http://www.gastronomos.gr</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα