Μάφιν με μπανάνα!

12 Σεπτεμβρίου 2016
Υλικά
  • 150 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 αυγά
  • 180 γρ. αλεύρι μαλακό
  • 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
  • 150 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
  • 2 ώριμες μπανάνες, σε λεπτές ροδέλες
Μερίδες 8 - 10
Προετοιμασία 15' Ψήσιμο 35'

Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό για 6 - 8 λεπτά το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν και την κανέλα. Χτυπάμε για 1 - 2 λεπτά, κλείνουμε το μίξερ και προσθέτουμε τη σοκολάτα και τις μπανάνες. Μοιράζουμε σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες θήκες για μάφιν (ή σε χάρτινες) και ψήνουμε για 35 λεπτά.

 

http://www.gastronomos.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ