Το διπλό στοματικό σεξ: Προσφέρει στον άνδρα έκρηξη ηδονής (ΦΩΤΟ)

12 Σεπτεμβρίου 2016

Το στοματικό σεξ είναι πραγματικά απολαυστικό για κάθε άνδρα όμως μερικές φορές μπορεί να καταλήξει να είναι μονότονο. Το διπλό στοματικό η εναλλαγή δηλαδή της διείσδυσης και του στοματικού είναι ο καλύτερος τρόπος για να σπάσετε τη ρουτίνα στο κρεβάτι και να κάνετε μια ιδιαίτερη σεξουαλική έκπληξη στον σύντροφό σας. 

Πώς γίνεται. 

Ξεκινήστε με πεολειχία. Έπειτα από λίγη ώρα όταν έχει διεγερθεί αρκετά ανεβείτε πάνω του και διεισδύστε. Στο διπλό στοματικό σεξ οι γυναίκες έχουν την πρωτοβουλία. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε τις ορέξεις του άνδρα, πότε δηλαδή βαριέται με τη μια τεχνική και είναι καιρός να εφαρμόσετε την άλλη. 

Ο άνδρας διεγείρεται πολύ όταν η γυναίκα απολαμβάνει τις δικές του εκκρίσεις από το πέος του. Θα πρέπει φυσικά να διατηρείτε πάντα υγιή και καθαρό τον κόλπο σας). 

Το διπλό στοματικό είναι απολαυστικό και για τη γυναίκα η οποία πολλές φορές κουράζεται από την πεολειχία ειδικά όταν διαρκεί πολύ. Με αυτή την τεχνική διεγείρεται περισσότερο και η ίδια με τα διαλείμματα διείσδυσης

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...