Πιροσκί με γέμιση φέτα ή ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας!

14 Σεπτεμβρίου 2016

Υλικά 

500γρ.  αλεύρι 
1 κούπα γάλα χλιαρό 
1 φλίτζάνι του καφέ βούτυρο λιωμένο 
2 αυγά
1 κύβο μαγιά νωπή 
1 κγ αλάτι 
1 κγ ζάχαρη

Φέτα για το γέμισμα

Σπορέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί  στην λεκανιτσα και ζυμώνουμε να γίνει ένα ωραίο  ζυμάρι.Το αφήνουμε σκεπασμένο με μία πετσέτα μία ώρα να ξεκουραστεί.

Αμέσως μετά το κόβουμετο ζυμάρι  σε κομματάκια όπως στις φωτογραφίες.
Παίρνουμε ένα ένα κομματάκι το πατάμε με το χέρι και το γεμίζουμε με φέτα την όποία έχουμε λιώσει λίγο με  πιρούνι.

Το κλείνουμε δίνοντας σχήμα πιροσκί μακρόστενο και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα μπορούμε να λαδώσουμε το ταψι και να τα ψήσουμε στους 180 προθερμασμένο φούρνο επίσης μπορούμε να γεμίσουμε με λουκανικάκια αφού πρώτα τα βράσουμε λίγα λεπτά και τα αφήσουμε να στραγγίσουν.
 
 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ