Χοιρινό με σέλινο στη κατσαρόλα!

14 Σεπτεμβρίου 2016

ΥΛΙΚΑ:
2 κιλά σέλινο και σέλερι αν θέλετε.
1 ματσάκι άνηθο
1 κιλό χοιρινό
αλατοπίπερο
ελαιόλαδο
2 αυγά
1 λεμόνι
κρασί λευκό ξηρό 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καλοπλένουμε και κόβουμε τα σέλινα.Τα νεροβράζουμε μία φορά και τα αφήνουμε στην άκρη. Σωτάρουμε το κρέας και το κρεμύδι σε λίγο ελαιόλαδο.Το σβήνουμε με ένα ποτηράκι λευκό κρασί, ρίχνουμε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και δύο ποτήρια νερό. Όταν βράσει το χοιρινό αποσύρουμε και στο ζωμό ρίχνουμε τα σέλινα και τον άνηθο.Τα γυρίζουμε αρκετές φορές για να βράσουν ομοιόμορφα. Δοκιμάζουμε και αφού έχουν βράσει καλά, προσθέτουμε το κρέας και ετοιμάζουμε το αυγολέμονο.  Χτυπώντας στο μούλτι 2 αυγά με χυμό λεμονιού το ρίχνετε άφοβα μέσα στην κατσαρόλα δεν κόβει ποτέ και την κουνάτε πέρα δώθε κι έτοιμο να το απολαύσετε .


http://mageirikikaisintages.blogspot.gr


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όσκαρ Ουάιλντ
Η Σκέψη της ημέρας
17:58 Όσκαρ Ουάιλντ