Παπαρίζου- Μαυρίδης: «Στα μαχαίρια» για το χλιδάτο σπίτι στη Γλυφάδα

15 Σεπτεμβρίου 2016

Μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που χώρισαν, έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, ωστόσο, η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης δεν έχουν κλείσει τις μεταξύ τους εκκρεμότητες, αν και αμφότεροι έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή και έχουν παντρευτεί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Freddo», η διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είναι στα κόκκινα με αφορμή το υπερπολυτελέστατο σπίτι στη Γλυφάδα, έκτασης 183 τ.μ., που απέκτησαν από κοινού και εξ’ αδιαιρέτου το 2006, με δάνειο 520.000 ευρώ.

Στο εν λόγω σπίτι εξακολουθεί να διαμένει ο Τόνυ Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου ζητά με εξώδικό της να αποχωρήσει, ώστε το οίκημα να πουληθεί και ο καθένας τους να πάρει το μερίδιο που του αναλογεί.

Κατά το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια έστειλε το εξώδικο στις 4 Ιουλίου και ο μάνατζερ – συνθέτης «απάντησε» με το ίδιο νόμισμα, στέλνοντας εξώδικο στο οποίο αναφέρει πως «τηρεί τη δανειακή σύμβαση», αλλά και ότι «το σπίτι έχει μισθωθεί έως το 2020 από την εταιρεία του, με ιδιοκτήτες στη μίσθωση την Παπαρίζου και τον ίδιο ως φυσικά πρόσωπα».

Πηγή: http://www.enikos.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....