Μελάτες Φλογέρες με Σαν Μιχάλη

15 Σεπτεμβρίου 2016

Υλικά για 6 άτομα
Προετοιμασία 30 λεπτά
Μαγείρεμα 20 λεπτά

Υλικά

-2 φύλλα κρούστας κομμένα σε 6 τετράγωνα κομμάτια
-12 μπαστουνάκια Σαν Μιχάλη (8x2 εκ.)
-ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
-250 γρ. μέλι θυμαρίσιο

 

Eκτέλεση

Τοποθετούμε κάθε μπαστουνάκι τυριού πάνω σε κάθε φύλλο και τυλίγουμε σε ρολό, φέρνοντας τις άκρες προς τα μέσα έτσι ώστε να σχηματίσουμε φλογέρες. Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τα ρολά για 2 λεπτά, γυρνώντας τα συνεχώς μέσα στο λάδι με τη βοήθεια δύο πιρουνιών. Μόλις χρυσίσουν, τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα όσο είναι ακόμα ζεστά και τα περιχύνουμε με το μέλι. Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.

 

http://www.thecookbook.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ