Λουκάνικα με μουστάρδα στο τηγάνι!

20 Σεπτεμβρίου 2016

Υλικά για 6 άτομα
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά  

Υλικά

-2 λουκάνικα με πράσο και πορτοκάλι
-2 κουτ. σούπας λάδι
-3 κουτ. σούπας μουστάρδα με μέλι
-1/2 ποτήρι κρασί λευκό
-πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

 

Eκτέλεση

Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρές φέτες και τις τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με το λάδι για 7 λεπτά περίπου. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε μέχρι να γλασαριστεί, προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

 

 

http://www.thecookbook.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup
Τα νέα της ημέρας
10:34 Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup