Ρουμελιώτης: "δεν δεχόμαστε επιρροές από κανέναν"

20 Σεπτεμβρίου 2016

Σαφές μήνυμα προς τους μετόχους της Attica Bank απηύθυνε προ ολίγου ο νέος Πρόεδρος της κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης, στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε.

Όπως τόνισε ο νέος Πρόεδρος της τράπεζας, "δεν μπορεί κανείς απολύτως να υπονομεύσει μια τράπεζα με δηλώσεις και με δημόσιες αντιπαραθέσεις, όπως η Attica Bank, που έχει ιστορικό ρόλο και μπορεί ταυτόχρονα να διαδραματίσει σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο".

Ο κ. Ρουμελιώτης εξέφρασε τη λύπη του που τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε ένας τόσο μεγάλος θόρυβος σχετικά με τη νέα διοίκηση της τράπεζας. "Δεν είμαι διατεθειμένος να παίξω κανένα πολιτικό παιχνίδι. Ως τεχνοκράτης και επαγγελματίας έχω στόχο να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της Attica Bank. Μην περιμένετε εκπτώσεις, συμβιβασμούς, ούτε δεχόμαστε επιρροές από κανέναν. Είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε τη μάχη για το καλό της χώρας και της τράπεζας".

Ο κ. Ρουμελιώτης επεσήμανε ότι η νέα διοίκηση της τράπεζας θα συνεργαστεί πλήρως με τις εποπτικές αρχές (SSM και Τράπεζα της Ελλάδας) προκειμένου να διερευνηθούν όλα τα ζητήματα του σχετικού πορίσματος που έχουν εκπονήσει.

 

Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...