Τραγανή Μπουγάτσα!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>1 πακέτο φύλλα Κρούστας</span></li>
<li><span>1½ λίτρο φρέσκο γάλα</span></li>
<li><span>200 γραμμ. (1 φλ. &amp; 2 κ.σ γεμάτες) σιμιγδάλι ψιλό</span></li>
<li><span>2 κ.σ. βούτυρο</span></li>
<li><span>1 φλ. ζάχαρη</span></li>
<li><span>2 βανίλιες</span></li>
<li><span>1 πρέζα αλάτι</span></li>
<li><span>βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα</span></li>
<li><span>κανέλα</span></li>
<li><span>ζάχαρη για επικάλυψη</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Εκτέλεση</h3>
<p>Σε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, τις βανίλιες, το αλάτι. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Σε ταψάκι στρώνουμε 4 φύλλα βουτυρωμένα κάτω και ρίχνουμε την γέμιση. Από πάνω βάζουμε 4 φύλλα ακόμη βουτυρωμένα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30′-40′ στον αέρα, στην μεσαία σχάρα ή στην προτελευταία. Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα