Παριανή δροσερή σαλάτα!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>1 φλ. βρασμένα μαυρομάτικα φασόλια</span></li>
<li><span>1 καρδιά μαρούλι</span></li>
<li><span>2 ώριμες σφιχτές ντομάτες</span></li>
<li><span>1 αγγούρι με τη φλούδα του</span></li>
<li><span>10 ελιές</span></li>
<li><span>2 κ.σ. κάππαρη</span></li>
<li><span>1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι</span></li>
<li><span>2 κ.σ. ξινομυζήθρα (παριανό φρέσκο τυρί)</span></li>
<li><span>1 ματσάκι αντράκλα (γλιστρίδα)</span></li>
<li>
<h5 class="recipe-ingredients-subtitle">Για τη σος</h5>
</li>
<li><span>1/3 φλ. ελαιόλαδο</span></li>
<li><span>2 κ.σ. ξίδι από κρασί</span></li>
<li><span>1 πρέζα ρίγανη</span></li>
<li><span>αλάτι</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Σε βαθιά διάφανη σαλατιέρα χοντροκόβουμε το μαρούλι. Προσθέτουμε τα μαυρομάτικα φασόλια, που έχουμε ήδη βράσει.</p>
<p>Κόβουμε τις ντομάτες στα οκτώ. Κόβουμε το αγγούρι σε φέτες (με τη φλούδα).</p>
<p>Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες (δαχτυλίδια). Προσθέτουμε τις ελιές και την κάππαρη. Τέλος, βάζουμε την αντράκλα και τη ξινομυζήθρα.</p>
<p>Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη σος και περιχύνουμε την παριανή σαλάτα.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr">http://www.argiro.gr</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα