Η Ακριβοπούλου, ο Μπακογιάννης και το Κέντρο Δημοκρατίας

23 Σεπτεμβρίου 2016

Διαδικτυακή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και την δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου προκάλεσε το γεγονός πως το σπίτι του δολοφονηθέντος από τη 17Ν Παύλου Μπακογιάννη, στο χωριό Βελωτά στην Ευρυτανία, θα γίνει Κέντρο Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ Στερεάς Ελλάδας, με υπογραφή του γιου του Κώστα Μπακογιάννη.

«Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο. Και να ζητάει και τα ρέστα όπως λέει και η Δέσποινα Τσαντέ» έγραψε η Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη: «Ζούμε στη χώρα που μετρ/μετρέσες της κωλοτούμπας και καλλιεργητές του μίσους νιώθουν άνετα να χλευάζουν συναισθήματα χωρίς στοιχειώδη ανθρωπιά και ηθική. Και όλα αυτά με την αφορμή της χρηματοδότησης ενός Κέντρου Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας ενός δήμου. Βρήκανε και τις μέρες να το κάνουν. Άξιος ο μισθός σας κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου. ΥΓ1. Μη μου το πείτε, το ξέρω... όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, εκείνα χαίρονται και εσύ λερώνεσαι».

 

 

Πηγή: efsyn.gr, parapolitika.gr 

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ