20.000.000 ευρώ !!!

Με ένα εντυπωσιακό, για την εποχή και τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, ποσό έκλεισε η συμφωνία της ΠΑΕ με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για την παραμονή της ομάδας του Τριφυλλιού για ακόμα ένα χρόνο στην Παιανία.

Η διαπραγμάτευση έγινε κυρίως μεταξύ του Γιώργου Βαρδινογιάννη και του Γιάννη Αλαφούζου, αν και σε κάποιες συναντήσεις την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Χρήστος Παναγόπουλος. Το ποσό που κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις ορίστηκε στο 1,2 εκατ. ευρώ! Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ως ενοίκιο για την Παιανία από την ημέρα που έπαψε να υπάρχει μονομετοχικότητα στην ΠΑΕ. Και μάλιστα από το 1,2 εκατ. ευρώ, τα 500.000 ευρώ είναι άμεσα απαιτητά έστω και με τραπεζική εγγύηση. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το αρχικό ποσό που ζήτησε η πλευρά Βαρδινογιάννη για το ενοίκιο της Παιανίας ανήλθε στο 1,8 εκατ. ευρώ και τελικά μετά από διαπραγματεύσεις έπεσε!

Εντυπωσιακό επίσης ήταν το ποσό που ζήτησε ο Βαρδινογιάννης από τον Αλαφούζο για την αγορά των εγκαταστάσεων της Παιανίας. 20 εκατ. ευρώ αξίωσε για τις εγκαταστάσεις όπου προπονούνται όλες οι ομάδες ηλικιών του Παναθηναϊκού τα τελευταία 30 χρόνια. Εννοείται πως ο πρόεδρος του Τριφυλλιού δεν μπήκε σε περαιτέρω συζητήσεις μετά από το συγκεκριμένο ποσό που άκουσε…

Σχετικά άρθρα