Βουτήξτε! Γνωρίστε τη Moisture Surge Extended από την Clinique.

26 Σεπτεμβρίου 2016

Σήμερα όλες μας ασχολούμαστε με πολλά (αυτό-καλούμενες multi-taskers) προσπαθώντας να ανταποκριθούμε σε όλους τους ρόλους είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι. Χρειαζόμαστε για αυτό και μια κρέμα multi-tasking. 

Και τώρα την έχουμε σε πολύ οικονομική τιμή από την Clinique.

H Moisture Surge extendedΤΜ είναι μια πολυτελής κρέμα που προσφέρει την υγρασία που χρειαζόμαστε κάθε στιγμή της ημέρας.

07:00 Το ξυπνητήρι χτυπάει αδιάκοπα…

Η Moisture Surge είναι σαν ένα μεγάλο, δροσερό ποτήρι νερό – που αναζωογονεί μετά από τις λίγες ώρες ύπνου. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα στην επιδερμίδα για να ενδυναμώσετε την επιδερμίδα για όλη την ημέρα. Στην υγειά σας!

12:00 H δουλειά ήδη πιέζει…

Tο Bluetooth στο αυτί και τα μάτια στο laptop. Το Air-condition και η θερμοκρασία στο γραφείο επιτίθενται σοβαρά στην επιδερμίδα σας. Ήρθε η ώρα για ανανέωση! Μαζί με το makeup κρατήστε κοντά την Moisture Surge και φρεσκάρετε με υγρασία την επιδερμίδα. Ή ανακατέψτε λίγη  ποσότητα με το makeup για πιο ενισχυμένη λάμψη. 

14:00 Στο αεροδρόμιο λίγο πριν επιβιβαστείτε για το σύντομο ταξίδι.

Περιμένετε στο gate; Οι συνθήκες ξηρότητας μέσα ή έξω από το αεροπλάνο είναι σκληρές. Κλέψτε λίγα λεπτά και εφαρμόστε γρήγορα μια δροσιστική στρώση. Ξεδιψάστε!

22:00 Μόλις μπήκατε στο σπίτι…

Μετά από μία κουραστική μέρα, το μόνο που θέλετε είναι ένα spa. Και εσείς και η επιδερμίδα σας. Απλώστε μια πλούσια στρώση Moisture Surge Extended στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και σκεπάστε τα μάτια σας με μια νωπή ζεστή καθαρή πετσέτα.  Χαλαρώστε για 5 λεπτά. Απομακρύνετε τη μάσκα ή αφήστε να απορροφηθεί όλη τη νύχτα για θρέψη. 

Πρέπει να την δοκιμάσετε για να πιστέψετε πόσο υπέροχη είναι η υφή της.

Ακόμη πιο υπέροχη τιμή. Από 18€


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....