Υπέροχη Mελιτζανόπιτα χωρίς φύλλο!

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 6 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>20 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>50 λεπτά  </p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-2-3 μελιτζάνες σε μικρά κυβάκια<br />-2 κρεμμύδια σε ροδέλες<br />-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο<br />-3 αβγά χτυπημένα<br />-100 γρ. γραβιέρα ή φέτα τριμμένη<br />-1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο<br />-1 πρέζα ρίγανη<br />-αλάτι, πιπέρι<br /><strong>Για τον χυλό</strong><br />-1/2 κιλό αλεύρι<br />-2 φλιτζάνια γάλα<br />-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο<br /><strong>Για το πασπάλισμα</strong><br />-2-3 κουτ. σούπας γραβιέρα τριμμένη</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σοτάρουμε τις μελιτζάνες με τις 5 κουταλιές ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια και λίγο αλάτι, μέχρι να μαλακώσουν. Μεταφέρουμε σε μπολ και ανακατεύουμε με τον μαϊντανό, τη ρίγανη, τα αβγά και το τυρί. Αναμειγνύουμε τα υλικά του χυλού σε άλλο μπολ, αλατοπιπερώνουμε και ενώνουμε με το μείγμα της μελιτζάνας. Στρώνουμε σε ταψάκι, πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα και ψήνουμε για 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα