Έρευνες για Μπέν: Βρέθηκαν κομμάτια υφάσματος

27 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι έρευνες – στην πραγματικότητα πρόκειται για εκσκαφές – στο σημείο που πριν από 25 χρόνια, εξαφανίστηκε ο Μπεν, από άνδρες της Βρετανικής Αστυνομίας, ειδικούς επιστήμονες και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση Βρετανού αξιωματούχου στους δημοσιογράφους, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί δεκάδες οστά, τα οποία ταυτοποιήθηκαν ότι ανήκουν σε ζώα, αφού οι ερευνητές έχουν στη διάθεσή τους τα εργαλεία εκείνα που μπορούν αμέσως να τους δείχνουν για τι είδους οστά πρόκειται.

Παράλληλα, έχουν βρεθεί και κομμάτια υφάσματος, τα οποία θα εξεταστούν σε ειδικά εργαστήρια, προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή τους, ενώ όλα τα ευρήματα, εξετάζονται προσεκτικά προκειμένου να ταξινομηθούν.

Οι Βρετανοί αστυνομικοί δηλώνουν «αισιόδοξοι» γιατί οι εκσκαφές δεν θα χρειαστεί να γίνουν σε μεγάλο βάθος, αφού όπως έχουν διαπιστώσει, τα περισσότερα ευρήματα βρίσκονται σε λιγότερο από μισό μέτρο, συστήνουν όμως υπομονή, αφού η έρευνα προχωρά με πολύ αργούς ρυθμούς, προκειμένου να μην παραληφθεί κάτι και να εξεταστούν όλα ενδελεχώς.

Σε ερώτηση για το εάν έχουν έρθει σε επαφή με τον κ. Παμπό που έχει δηλώσει πως έχει ενδείξεις για οστά στην περιοχή, ο εκπρόσωπος της Βρετανικής Αστυνομίας δήλωσε πως πρόκειται αξιωματικός να έρθει σε επαφή μαζί του για να μάθει περισσότερες πληροφορίες, στο αμέσως επόμενο διάστημα.


ΠΗΓΗ: http://www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ