Φαρφάλες με σκόρδο και βινεγκρέτ φρέσκιας ντομάτας!

28 Σεπτεμβρίου 2016

Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 8 λεπτά
Υλικά για 4 άτομα

Υλικά

-500 γρ. φαρφάλες
-1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
Για τη βινεγκρέτ ντομάτας
-3 ντομάτες μέτριες ώριμες τριμμένες (χωρίς τα σπόρια και τη φλούδα)
-1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-2 κουτ. σούπας μπαλσάμικο
-1/2 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού φρέσκα
-1/3 φλιτζάνι φύλλα δυόσμου φρέσκα
-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

Eκτέλεση

Αναμειγνύουμε σε μπολ τις ντομάτες με το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον βασιλικό, τον δυόσμο και αλατοπίπερο. Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη. Βράζουμε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και στραγγίζουμε. Σερβίρουμε σε πιατέλα, περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ ντομάτας
και πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα.

 

http://www.thecookbook.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ