Σαλάτα με κινόα!

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 4 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>10 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>25 λεπτά</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-100 γρ. κινόα καλά πλυμένη<br />-200 γρ. αρακά<br />-1 ματσάκι σπαράγγια κομμένα<br />-180 γρ. χαλούμι<br />-2 λεμόνια (χυμό και ξύσμα)<br />-250 γρ. ντοματίνια σε τέταρτα<br />-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα<br />-1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη<br />-1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο<br />-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο<br />-2 κουτ. σούπας ξίδι<br />-αλάτι, πιπέρι</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Βράζουμε την κινόα σε μισό λίτρο νερό, για 10-15 λεπτά. Κάνουμε το ίδιο για τα σπαράγγια για περίπου 2-3 λεπτά. Ψήνουμε το χαλούμι σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να αποκτήσει χρώμα. Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά και σερβίρουμε τη σαλάτα αμέσως.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr/">http://www.thecookbook.gr/</a></p>

Σχετικά άρθρα