"Οι κουμπάροι της κυβέρνησης δεν πήραν άδεια, οι δικοί σας πήραν"

29 Σεπτεμβρίου 2016

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών μίλησε χθες στη Βουλή μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

«Οι κουμπάροι της κυβέρνησης δεν πήραν άδεια, οι δικοί σας οι κουμπάροι πήραν» είπε αναφερόμενος στη σχέση Μπακογιάννη-Μαρινάκη. Εγώ έδωσα μάχη για να μην πάρει άδεια ο δικός μου κουμπάρος, πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας και υποστήριξε ότι ο Καλογρίτσας δεν είχε στήριξη, γι’ αυτό δεν βρήκε και τα λεφτά.

Παράλληλα, ο υπουργός Άμυνας που ενημέρωσε τη Βουλή για τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, ανακοίνωσε διάλογο με την εκκλησία από την αρχή για νέα βιβλία και αλλαγές στα θρησκευτικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσουμε για διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους, σημείωσε και ουσιαστικά διαχώρισε την τελική στάση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα από την πρωτοβουλία του Νίκου Φίλη.

Διαφωνούμε και δημόσια με τον κ. Φίλη, παραδέχθηκε, αλλά έσπευσε να επισημάνει και να του αναγνωρίσει πως φέτος τα σχολεία λειτούργησαν κανονικά.

O κ. Καμμένος επίσης επιτέθηκε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια από την Τράπεζα Αττικής. Η Διευθύντρια του Σταϊκούρα, χωρίς πτυχίο, σας έδωσε 14 εκατ. ευρώ από την Αττικής, κατήγγειλε και ρώτησε τα στελέχη των δύο κομμάτων αν θα πληρώσουν αυτά τα χρήματα.

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ