Πουγκάκια με Μανιτάρια!

<p><strong>Χρόνος προετοιμασίας:</strong><span> 40 λεπτά</span><br /><strong>Μερίδες:</strong><span> 16 κομμάτια</span><br /><strong><span style="text-decoration: underline;"><br /></span></strong><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής</span></strong><br /><br /><span>1 έτοιμο φύλλο κουρού</span><br /><span>1 πακέτο μασκαρπόνε ή τυρί κρέμα</span><br /><span>250 γρ φρέσκα λευκά μανιτάρια</span><br /><span>λίγο μαϊντανό</span><br /><span>ελαιόλαδο</span><br /><span>αλάτι</span><br /><span>πιπέρι</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline;"><strong>Εκτέλεση Συνταγής</strong></span><br /><br /><span>Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο, σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.</span><br /><br /><span>Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και αποσύρουμε την κατσαρόλα από την εστία.</span></p>
<p><br /><span>Αφήνουμε λίγο τα μανιτάρια να κρυώσουν και προχωράμε με τα πουγκάκια μανιταριών.</span><br /><br /><span>Χωρίζουμε το φύλλο κουρού κατά μήκος και πλάτος σε 4 μέρη, ώστε να αποκτήσουμε 16 τετράγωνα φύλλα. </span><br /><br /><span>Σε κάθε ένα από αυτά τοποθετούμε 1 κουταλάκι από τα μανιτάρια και 1 κουταλάκι από το τυρί. Διπλώνουμε τις 4 γωνίες προς το κέντρο για να κολλήσουν, δημιουργώντας ένα πουγκάκι.</span></p>
<p><br /><span>Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 °C στον αέρα για 15-20 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρώμα.</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.alwayshungry.gr/">http://www.alwayshungry.gr/</a></p>
<p><br /><br /><br /></p>
<div class="separator"> </div>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα