Πουγκάκια με Μανιτάρια!

30 Σεπτεμβρίου 2016

Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά
Μερίδες: 16 κομμάτια

Υλικά Συνταγής

1 έτοιμο φύλλο κουρού
1 πακέτο μασκαρπόνε ή τυρί κρέμα
250 γρ φρέσκα λευκά μανιτάρια
λίγο μαϊντανό
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο, σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.

Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και αποσύρουμε την κατσαρόλα από την εστία.


Αφήνουμε λίγο τα μανιτάρια να κρυώσουν και προχωράμε με τα πουγκάκια μανιταριών.

Χωρίζουμε το φύλλο κουρού κατά μήκος και πλάτος σε 4 μέρη, ώστε να αποκτήσουμε 16 τετράγωνα φύλλα. 

Σε κάθε ένα από αυτά τοποθετούμε 1 κουταλάκι από τα μανιτάρια και 1 κουταλάκι από το τυρί. Διπλώνουμε τις 4 γωνίες προς το κέντρο για να κολλήσουν, δημιουργώντας ένα πουγκάκι.


Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 °C στον αέρα για 15-20 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρώμα.

 

 

http://www.alwayshungry.gr/




 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ