Ρυζομακάρονα στο γουόκ με λαχανικά και πετιμέζι!

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 4 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>15 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>15 λεπτά</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-1 πακέτο ρυζομακάρονα (νουντλς) ή φιδέ<br />-3 καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες<br />-200 γρ. μανιτάρια<br />-200 γρ. αρακά βρασμένο<br />-150 γρ. φασολάκια φρέσκα καθαρισμένα<br />-1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες<br />-1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες<br />-1 κρεμμύδι κομμένο στα 8<br />-4 κουτ. σούπας σόγια σος<br />-4 κουτ. σούπας πετιμέζι<br />-1 κουτ. σούπας τζίντζερ φρέσκο τριμμένο<br />-1/2 φλιτζάνι κόλιαντρο φρέσκο ψιλοκομμένο<br />-1/2 φλιτζάνι σέρι ή γλυκό κρασί<br />-σουσάμι<br />-αλάτι, πιπέρι</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Βράζουμε σε κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Βάζουμε σε γουόκ 1 κουτ. σούπας λάδι και ρίχνουμε μέσα στο σκεύος τα καρότα, τα φασολάκια, τα μανιτάρια, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και αλατοπίπερο. Σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν αλλά φροντίζουμε να διατηρήσουν ζωντανό το χρώμα τους και να είναι τραγανά. Προσθέτουμε και τον αρακά, τα νουντλς, το τζίντζερ, τον κόλιαντρο, το κρασί, το πετιμέζι και τη σόγια σος. Ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα