Αθηνά-Αλβάρο: Στα άκρα το "χρυσό" διαζύγιο μέχρι και για τους παπαγάλους

3 Οκτωβρίου 2016

Ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον εν διαστάσει σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, παρά το γεγονός ότι η βασική δίκη για την υπόθεση του διαζυγίου τους που είχε οριστεί για το Σεπτέμβριο, αλλά αναβλήθηκε για το Μάρτιο του 2017, οπότε και θα λυθεί επίσημα ο γάμος τους και θα βγει η απόφαση για το ακριβές ποσό που θα πάρει ο Ντόντα.

Όπως γράφει η Real, Αθηνά και Αλβάρο έχουν καταφύγει στη δικαιοσύνη μετά το χωρισμό τους ακόμη και για τα πιο απίθανα πράγματα, όπως οι... παπαγάλοι τους, ενώ μένει να αποφασιστεί και το πού θα μένει ο Ντόντα, ποιος θα κάνει χρήση των αλόγων και των στάβλων τους, καθώς και αν η κόρη του Βραζιλιάνου αναβάτη θα παίρνει ακόμη επιδόματα από την Αθηνά.

Πάντως όπως επισημαίνει το περιοδικό Epoca της Βραζιλίας, η Αθηνά φαίνεται ότι ζήτησε να σταματήσει να πληρώνει τα δίδκατρα του πανάκριβου σχολείου, όπου φοιτά η κόρη του Ντόντα, κάτι που ωστόσο απορρίφθηκε.

Παράλληλα προσπάθησε να πάρει πίσω τα κατοικιδια, όπως άλογα σκυλιά και άλλα που είχε αγοράσει στη μικρή Βίβιαν. Ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι έχει ξεκινήσει δικαστική διαμάχη και για το σπίτι που αγόρασε η Αθηνά στο Βέλγιο. Το δικαστήριο αποφάσισε να παραχωρηθεί στο Ντόντα και τη Βίβιαν. Παράλληλα θα αναλάβει όλα τα έξοδα συντήρησής του με το περιβάλλον της να επισημαίνει ότι οι αποφάσεις του δικαστηρίου «ρίχνουν» την Ελληνίδα κληρονόμο και «δικαιώνουν» τον Αλβάρο.

Πηγή: ethnos.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...