Φασολάκια με κοτόπουλο κοκκινιστό!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">1 κιλό φασολάκια</li>
<li class="rr_method_list">1 στήθος κοτόπουλου (όχι φιλέτο)</li>
<li class="rr_method_list">1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κυβάκια</li>
<li class="rr_method_list">1 κρεμμύδι κομμένο (δεν χρειάζεται να είναι ψιλοκομμένο)</li>
<li class="rr_method_list">ελαιόλαδο</li>
<li class="rr_method_list">φρεσκοτριμμένη ντομάτα</li>
<li class="rr_method_list">1 κουταλιά σούπας ντοματοπελτέ</li>
<li class="rr_method_list">1 κ.γ. βούτυρο ανάλατο</li>
<li class="rr_method_list">αλάτι, πιπέρι (εγώ βάζω ζωμό κότας)</li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο μαζί με λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο να ροδίσει απ΄ όλες τις πλευρές.</li>
<li class="rr_method_list">Προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαραθεί και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τα φασολάκια, τη πατάτα, τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, την ντομάτα, λίγο ελαιόλαδο και το αλάτι. Το πιπέρι εγώ το προσθέτω αφού ψηθεί το φαγητό ώστε να διατηρήσει το άρωμα του.</li>
<li class="rr_method_list">Βάζουμε νερό τόσο όσο χρειάζεται για να καλύψουμε το φαγητό και ψήνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 1 – 1 1/2 ώρα.</li>
</ol></div>
</div>
<p> </p>
<p><a href="https://www.sintagespareas.gr">https://www.sintagespareas.gr</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα