Σάνεν Ντόχερτι: Oι συγκινητικές φωτογραφίες με τα μαλλιά που φυτρώνουν ξανά (εικόνες)

3 Οκτωβρίου 2016

Τη μάχη της ενάντια στον καρκίνο συνεχίζει να δίνει η διάσημη ηθοποιός έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Κουρτ Ισβαριένκο.

Θέλοντας να αφυπνίσει τον κόσμο για τη σημασία της πρόληψης στην περίπτωση του καρκίνου -αλλά και όλων των ασθενειών γενικότερα- η Σάνεν Ντόχερτι έχει δηλώσει ότι θα δημοσιοποιεί κάθε βήμα της κατά τη διάρκεια των χημιοθεραπειών που κάνει αυτό τον καιρό. Για την ιστορία η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Μπρέντα στο Μπέβερλι Χιλς, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πριν από δυο χρόνια.

Τη περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, η Σάνεν αποδέχτηκε πρόκληση της κολλητής της Σάρα ΜΙσέλ Γκέλαρ να ποστάρει επί μια εβομάδα φωτογαφίες με τον σύζυγό της (#loveyourspousechallenge). Εκείνη το έπραξε, και αφού έκανε και ένα πέρασμα από Ελλάδα (!) έφτασε στα δύο τελευταία ποσταρίσματα που έρχονται από την εποχή του καρκίνου.

Εξηγώντας ότι αγαπά πολύ την εποχή της υγείας "που είχε και μαλλιά και φρύδια" όμως τώρα η αγάπη που μοιράζονται με τον Κουρτ είναι πολύ πιο βαθιά και πιο ουσιαστική. Στις δυο φωτογραφίες που πόσταρε τελευταία, φαίνονται τα μαλλιά της που ξεκινούν να φυτρώνουν πάλι. Όσο για τις λεζάντες; Αφιέρωμα αγάπης στον σύντροφο της ζωής της και ωδή προς την υγεία. 

 

Πηγή: ethnos.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας