Ο Τόσκας ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τα δακρυγόνα

3 Οκτωβρίου 2016

Την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα αναλαμβάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μετά το σημερινό περιστατικό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του real.gr, η ενόχληση του Πρωθυπουργού για τη χρήση δακρυγόνων στην πορεία των συνταξιούχων, αλλά και οι έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και τα συνδικαλιστικά όργανα οδήγησαν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε μικρή απόσταση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού.

Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων.»

 

Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ, real.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...