Πώς να κάνετε την αφέντρα στο σεξ - Εικόνες

3 Οκτωβρίου 2016

Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε

Όσο πιο θεατρικό κάνετε το σενάριό σας τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε. Το τι θα ουμβεί είναι δουλειά του κυρίαρχου, αλλά την πρώτη φορά σχεδιάστε το μαζί. Δημιουργήστε σασπένς κάνοντας πράγματα που ο υποταγμένος δεν περιμένει. Τονίστε τις αυστηρές επιπλήξεις ή τα μπατσάκια με όμορφες τρυφερές κινήσεις Αλλάξτε χώρο εκεί που δεν το περιμένει.

Αποτέλεσμα εικόνας για αφέντρα σεξ

Σπάστε το σεξουαλικό παιχνίδι με ψυχολογικά τερτίπια. Κάντε του ένα έντονο στοματικό σεξ και μετά διατάξτε τον...

Πρώτα θα προσδιορίσετε την εξουσία σας και μετά θα ερεθίζετε το σύντροφό οας και θα του επιβάλετε τιμωρίες. Και πάντα θα τον παρηγορείτε μετά.

Δώστε τον σωστό τόνο

Εάν είστε η αφέντρα, οι άτολμες απαλές θηλυκές φωνούλες δεν κάνουν. Κάντε τη φωνή οας πιο βαθιά, μιλάτε δυνατά και με κοφτές φράσεις όπως «φέρε μου αυτό!». Φράσεις όπως «μήπως θα μπορούσες;» «παρακαλώ» και «ευχαριστώ» απαγορεύονται αυστηρά.

 

Να διατηρείτε την οπτική επαφή, να κινείστε γρήγορα και να κάνετε «μεγάλες» κινήσεις Βάλτε τα χέρια στη μέση, μη χαμογελάτε, κρατάτε το κεφάλι ψηλά. 

Τι κάνω μετά;

Αποτέλεσμα εικόνας για αφέντρα σεξ

Προχωρήστε μέχρι εκεί που φτάνει η φαντασία οας. Εάν ψάχνετε ιδέες δοκιμάστε τα παρακάτω: · αυνανίστε τον μέχρι λίγο πριν τον οργαομό · δέστε του τα μάτια · εναλλάξτε το γρήγορο σεξ με αργό και βασανιστικό · χρησιμοποιήστε επάνω του ερωτικά αντικείμενα 

Αποτέλεσμα εικόνας για αφέντρα σεξ

Τι προσφέρει αυτό το παιχνίδι

Μπορεί να σπάσει την ερωτική ρουτίνα και να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στο κρεβάτι. Προσέξτε να μη ξεπεράσετε τα όρια. Θυμηθείτε μιλάμε πάντα για ένα παιχνίδι. Τηρείτε τα όρια, να σέβεστε πάντα το σύντροφό σας και να είστε προσεκτικοί προς αποφυγή τραυματισμών. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ