Μπουρίτος με κιμά!

5 Οκτωβρίου 2016

Υλικά

250γρ κιμά μοσχαρίσιο

250 γρ κιμά χοιρινό

1 κρεμμύδι

1κ.τ.γ κύμινο

½ κ.τ.γ ρίγανη

¼ κ.τ.γ αλάτι

½ κ.τ.γ μπούκοβο

2κ.τ.σ ελαιόλαδο

1 κονσέρβα ντομάτα

1 κονσέρβα φασόλια μαύρα

300γρ τυρί τσένταρ

6 τορτίγιες

λίγη πράσινη σαλάτα

200γρ γιαούρτι στραγγιστό

φρέσκο κόλιανδρο

 

Εκτέλεση

Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζετε το λάδι και σοτάρετε τον κιμά πολυ καλά για 15 λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.Προσθέστε τα μπαχαρικά και τέλος τη ντομάτα.Προσθέστε λίγο νερό αν χρειαστεί και σιγοβράστε μέχρι να μαγειρευτεί ο κιμάς. Όταν ετοιμαστεί ρίξτε τα φασόλια,το τυρί και αφήστε να λιώσει κλείνοντας τη φωτιά.

Μαλακώστε λίγο τις τορτίγιες βάζοντας τις στον φούρνο μικροκυμάτων και προσθέστε το μείγμα σε κάθε τορτίγια βάζοντας λίγο γιαούρτι απο πάνω κκαι κόλιανδρο.Τυλίξτε σφιχτά και σερβίρετε.

 

 

http://blogs.gastronomos.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup
Τα νέα της ημέρας
10:34 Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup