Πικάντικο κοτόπουλο με εστραγκόν και δροσιστικό γιαούρτι!

5 Οκτωβρίου 2016

Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 15 λεπτά

Υλικά

-4 στήθη κοτόπουλου
Για τη μαρινάδα
-1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
-1 κουτ. σούπας εστραγκόν φρέσκο
-1/4 φλιτζάνι χαρίσσα
-2 σκελίδες σκόρδο
-2 κουτ. σούπας ξίδι
-1 κουτ. σούπας κύµινο
-2 κουτ. γλυκού αλάτι
Για το σερβίρισµα
-1/4 φλιτζανιού χαρίσσα
-εστραγκόν και πιτούλες

 

Eκτέλεση

Χτυπάµε στο µπλέντερ το γιαούρτι µε το σκόρδο, τη χαρίσσα, το εστραγκόν, το ξίδι, το κύµινο και το αλάτι. Ανοίγουµε κάθε στήθος κοτόπουλου στα δύο και τα αλείφουµε καλά µε τη µαρινάδα. Σκεπάζουµε µε µεµβράνη και αφήνουµε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Ψήνουµε στα κάρβουνα ή στο γκριλ για 7 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουµε µε χαρίσσα, εστραγκόν και πιτούλες ψηµένες.

 

http://www.thecookbook.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ