Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να ξυρίσεις τα πόδια σου

5 Οκτωβρίου 2016

Ας το παραδεχτούμε: καμιά μας δεν απολαμβάνει το ξύρισμα ούτε θα γυρίσει να πει στην κολλητή της "Αχ τι ωραία, έχω ξύρισμα αύριο!", όπως θα έκανε για παράδειγμα αν είχε να πάει κομμωτήριο. Είναι όμως μια αγγαρεία από τις πολλές που κάνουμε, όχι ότι πρέπει απαραίτητα (γιατί είναι οκ αν δεν θέλεις να ξυριστείς). Το χειμώνα δε σίγουρα δεν χρειάζεται να ξυρίζεσαι τόσο συχνά, και πάλι όμως δεν το γλιτώνεις.

Για να κάνω τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη και να παιδεύεσαι λιγότερο στο ξύρισμα των ποδιών, υπάρχει μια συμβουλή που θα θέλεις να ακολουθήσεις. Θα χαρείς λοιπόν αν σου πως πως η καλύτερη ώρα για να ξυρίσεις τα πόδια σου είναι το βράδυ και όχι στο πρωινό σου ντουζ;

Σύμφωνα με τους ειδικούς ομορφιάς, θα πρέπει να βάζουμε ξυράφι στα πόδια μας λίγο πριν πέσουμε στο κρεβάτι για ύπνο. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πόδια μας ζεσταίνονται με αποτέλεσμα οι μικρές τρίχες που μας έχουν ξεφύγει να μπουν πάλι πίσω στο θύλακα της τρίχας και να μην είναι τόσο εμφανείς. Άρα το πρωί, τα πόδια σου θα είναι πολύ απαλότερα.

Αν από την άλλη επιλέξεις να ξυριστείς το πρωί και μετά βγεις στο κρύο (όταν κρυώσει ο καιρός) το δέρμα σου θα σφίξει και οι τρίχες σου θα είναι πιο εμφανείς. 

Οπότε ξύρισμα μόνο το βράδυ! 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...