Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου, Γιώργος Τοσικιάν στον Ιανό

6 Οκτωβρίου 2016

Αρκετά χρόνια μετά την πρώτη και πετυχημένη τους συνεργασία, η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής ενώνουν και πάλι τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, επιστρέφοντας με συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα της φωνής και της κλασσικής κιθάρας η γνωστή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Νένα Βενετσάνου, ο συνθέτης-κιθαριστής Νότης Μαυρουδής και ο κιθαριστής Γιώργος Τοσικιάν θα παρουσιάσουν στη μουσική σκηνή του Ιανού ένα πρόγραμμα βασισμένο σε δύο κιθάρες και σε τραγούδια που ενώνουν δύο διαφορετικούς, αλλά και τόσο συναφείς δημιουργούς, οι οποίοι δεκαετίες τώρα πάτησαν στην ποίηση για να εκφράσουν τα όνειρα, τις ελπίδες και τους καημούς της ψυχής.

Τραγούδια ερμηνευμένα με το φωνητικό πάθος που χαρακτηρίζει τη Νένα Βενετσάνου, πλαισιωμένα από τη σύνθετη συνοδεία κιθάρας του Νότη Μαυρουδή και του Γιώργου Τοσικιάν, που έχουν διαμορφώσει με τις κιθάρες τους μια μικρή ορχήστρα αλλά και ντουέτα με συνθέσεις και διασκευές, τόσο από το ελληνικό τραγούδι (σε τραγούδια Μαυρουδή, Βενετσάνου, Χατζιδάκι), όσο και από τη Λατινική Αμερική.

Στο πρόγραμμα των συναυλιών τους, οι τρεις καλλιτέχνες έρχονται να δράσουν ως βάλσαμο για το νου και την καρδιά στις ταραγμένες εποχές που ζούμε αλλά και για να αναδείξουν τη βαθύτερη ομορφιά της μουσικής, του λόγου και των νοημάτων της, θυμίζοντάς μας πως οι τέχνες μπορούν να γίνουν όπλα αντοχής κατά της ασχήμιας και της παρακμής.

 

Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Ζωντανή μετάδοση από τo Iανός Radio 

 

Πληροφορίες

τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του Ιανού:

Σταδίου 24 και Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

 

https://www.ianos.gr/events/notis-mairoudis-nena-benetsanou-giorgos-tosikian-kathe-mia-nixta-einai-mono-mia-selida-1410.html

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...