Τα περιττά κιλά και οι Otherview

Η Κρυσταλλία εμφανίστηκε στο “Μίλα”, και μίλησε για τα 15 κιλά που πήρε, πριν από λίγα χρόνια, αποκάλυψε τον τρόπο που τα έχασε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αποχώρησή της από τους Otherview.

Σχετικά με τα κιλά που πήρε, όταν αναγκάστηκε να πάρει κορτιζόνη λόγω ενός προβλήματος υγείας, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε: “Το 2008 νομίζω ήταν. Είχα πάρει πολλά κιλά. Περίπου 15, 10 τουλάχιστον”, ενώ πρόσθεσε: “Για μένα ήταν η διατροφή το άλφα και το ωμέγα και το πάρα πολύ νερό. Δεν έκανα ποτέ δίαιτα, δεν μπορώ να πάω σε διαιτολόγο για να μου γράψει τι να τρώω. Δεν το μπορούσα ποτέ. Ήξερα πώς να τα χάσω, επειδή πάντα ασχολούμουν και λόγω του αθλητισμού, αλλά σημαντικός είναι και ο ψυχολογικός παράγοντας. Μπορεί να σε πάρει πολύ από κάτω μέχρι να αποφασίσεις να το ξεπεράσεις. Τα βασικά είναι νερό και άθληση, κυρίως για να φύγουν τα υγρά αυτά. Όχι αλάτι, μακριά από τα λευκά: αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι και άσκηση”.

Η Κρυσταλλία θέλησε, ακόμα, να ξεκαθαρίσει τους λόγους που την οδήγησαν να αποχωρήσει από το συγκρότημα των Otherview, πρίν λίγους μήνες, μέσω του οποίου έγινε γνωστή: “Πολύς κόσμος νομίζει ότι έφυγα επειδή ξαφνικά ήθελα να κάνω κάποια πράγματα μόνη μου, αν και είναι πολύ λογικό να θες και κάτι τέτοιο. Ο λόγος που έφυγα, όμως, δεν ήταν αυτός. Είχαμε κάποιες διαφωνίες με τα παιδιά και από το να διαφωνούμε συνέχεια προτίμησα να αποχωρήσω. […] Δεν ήταν εύκολο, είχαμε δεθεί πάρα πολύ με τα παιδιά”.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Σχετικά άρθρα