Αλκίνοος Ιωαννίδης: Περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο

10 Οκτωβρίου 2016

Μετά από τη μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη την άνοιξη αλλά και την καλοκαιρινή περιοδεία σε Κύπρο και Ελλάδα, οΑλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι, βγαίνουν ξανά στο δρόμο για τέσσερις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Η "Μικρή Βαλίτσα" ταξιδεύει πέρα από τα Ελληνικά σύνορα καθώς η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται στον κυκεώνα της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης αλλά και της κρίσης στο προσφυγικό. Ο Αλκίνοος, αφιερώνει αυτό το άλμπουμ "σε όσους αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και σε όσους εγκαταλείπονται από αυτόν".

 

Πρόκειται για μια συλλογή τραγουδιών εμπνευσμένα από όσα αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη  γη τους. "Πως επιλέγεις που θα πας;" "Πως αποθηκεύεις τις μνήμες σου;" Τις στιγμές της χαράς και του πόνου, τις μνήμες που μας κάνουν αυτό που είμαστε."

 

Συνοδοιπόροι του Αλκίνοου Ιωαννίδη και αυτή τη φορά, η ομάδα των εξαιρετικών μουσικών που όταν βρίσκονται μαζί, ψάχνουν πάντα καινούριους μουσικούς πειραματισμούς. 

 

Μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη οι:

 

Γιώργος Καλούδης: τσέλο, λύρα
Μανόλης Πάππος: μπουζούκι, λαούτο
Φώτης Σιώτας: βιολί 
Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο

 

 

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

 

 

·       15 Οκτωβρίου, All Day Greek Festival, Brighton Dome Corn Exchange, Brighton

·       18 Οκτωβρίου, The Glee Club, Birmingham

·       20 ΟκτωβρίουUnion Chapel, Islington,  London

·       22 Οκτωβρίου, Gorilla, ManchesterΠερισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Roll Out Vision Services www.rolloutvs.com και την επίσημη ιστοσελίδα του Αλκίνοου Ιωαννίδη www.alkinoos.gr καθώς και στις σελίδες τους στο Facebook: 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ