Απάντηση Μαντζουράνη στον Κ. Μητσοτάκη

11 Οκτωβρίου 2016

Για «συκοφαντική επίθεση» εναντίον του, κάνει λόγο ο δικηγόρος Ιωάννης Μαντζουράνης, σε δήλωσή του με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και την ομιλία του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλυπτόμενος από τη βουλευτική ασυλία, στη δευτερολογία του στη Βουλή, εξαπέλυσε συκοφαντική επίθεση εναντίον μου με τον ψευδή ισχυρισμό ότι καταδικάστηκα, μολονότι καλώς γνωρίζει την αλήθεια» παρατηρεί ο κ. Μαντζουράνης και προσθέτει: «Όχι μόνο ουδέποτε καταδικάστηκα, αλλά αντιθέτως με τη με αριθμό 3288/1999 ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών μετά από σύμφωνη εισαγγελική πρόταση κρίθηκε παράνομη και καθ' υπέρβαση εξουσίας και η δίωξη και η προσωρινή κράτησή μου. Προφανώς ο τρυφερός βλαστός και κληρονόμος της δυναστείας Μητσοτάκη δεν αρέσκεται μόνο στα gadgets της Siemens, αλλά και σε τυμβωρυχίες λάσπης.»

Μιλώντας στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μεταξύ άλλων αναφέρει: «Τα αποκαΐδια του σάπιου πολιτικού συστήματος είναι οι υποστηρικτές σας, τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου βρήκαν το νέο τους πάτερα, ο δικηγόρος του Κουτσόγιωργα το νέο του εργοδότη. Κοσκωτάς-Τσίπρας, ένας Μαντζουράνης δρόμος.»

Δείτε σχετικά και στο 19.16

Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ, txvs.gr, enikos.gr 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...