Αυτό είναι το ιδανικό γυναικείο στήθος - Eικόνες

12 Οκτωβρίου 2016

Στήθος: Το αγαπημένο σημείο των ανδρών στο γυναικείο σώμα. Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει για το ιδανικό μέγεθος και το κατάλληλο σχήμα. Αν και οι έμπειροι άνδρες στο σεξ ξέρουν ότι ο ερωτισμός της γυναίκας δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το στήθος της γυναίκας, πολλές έρευνες κατά καιρούς διερευνούν το σχήμα που κατά την άποψη των ανδρών είναι το πιο θελκτικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για the perfect breast shape according


Μια τέτοια έρευνα πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία αλλά αυτή τη φορά συμπεριέλαβε και τη γνώμη των γυναικών. Ζητήθηκε από 1.315 άτομα λοιπόν να δώσουν την άποψή τους αναφορικά με το πόσο ωραίο ήταν το στήθος που έβλεπαν σε μια σειρά από φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τις περισσότερες απαντήσεις της έρευνας που δημοσιεύτηκε στη επιστημονική επιθεώρηση Plastic and Reconstructive Surgery, το ιδανικό στήθος είναι εκείνο του οποίου το 45% του ιστού βρίσκεται πάνω από τη ρώγα και το 55% κάτω από αυτή.

Αποτέλεσμα εικόνας για the perfect breast shape according Οι επιστήμονες κατέληξαν ότι οι ιδανικές αυτές αναλογίες που προέκυψαν από το πείραμά τους είναι οι ίδιες με εκείνες της Αφροδίτης της Μήλου.

Αποτέλεσμα εικόνας για the perfect breast shape according


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ