Πώς κάνει πρώτη φορά σεξ ένα νέο ζευγάρι- Εικόνες για ενήλικες

12 Οκτωβρίου 2016

Για το ζευγάρι που μόλις έχει γνωριστεί 

Η στιγμή που η γυναίκα κάνει πρώτη φορά σεξ με έναν άνδρα είναι πολύ σημαντική. Πέρα από την επαφή των σωμάτων δυο ανθρώπων που μόλις έχουν γνωριστεί επιχειρείται και η συναισθηματική σύνδεση που είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα ζευγάρι. 

Η επιλογή των κατάλληλων στάσεων στο σεξ έχει και αυτή τη δική της σημασία. Μια ερωτική στάση μπορεί να φέρει το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά ή και να το απομακρύνει ανάλογα με τη δυναμική της. Ο τρόπος που αγγίζεστε και νιώθει ο ένας το σώμα του άλλου είναι καθοριστικός για να χαλαρώσετε, να αποβάλλετε το άγχος επίδοσης και να απελευθερωθείτε τη στιγμή της σεξουαλικής πράξης. 

Ιδού μερικές στάσεις που συνίστανται για φρέσκα ζευγάρια: 

Η στάση αγκαλιά. Η γυναίκα αγκαλιάζει τον άνδρα. Τα σώματα είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο πράγμα που επιτρέπει πολλά χάδια και φιλιά. Είναι ίσως η καλύτερη στάση για να έρθετε κοντά ειδικά στην αρχή μιας σχέσης. Η γυναίκα αγκαλιάζει με τα πόδια της το σώμα του άνδρα, πράξη συμβολική μιας και μοιάζει σαν να του εμπιστεύεται το κορμί της και να του παραδίνεται. 

H στάση κουλούριασμα: Η γυναίκα ξαπλώνει και πάλι στα πλάγια μόνο που αυτή τη φορά γυρνά την πλάτη στον άνδρα. Εκείνος την αγκαλιάζει με όλο του το σώμα σαν να την προστατεύει. Αν και παραπέμπει σε πρωκτικό σεξ εντούτοις είναι ιδανική για τις πολύ ντροπαλές γυναίκες μιας και μπορούν να κρύψουν κάποιες αντιδράσεις του προσώπου τους (δεν υπάρχει οπτική επαφή) και να νιώσουν πιο άνετα. 

Όπως και να έχει όμως, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν την κλασσική στάση για ιεραποστολικό την πρώτη φορά που κάνουν έρωτα με έναν άνδρα. Υπάρχει μια παραλλαγή που αξίζει να δοκιμάσετε. Τυλίχτε τα πόδια σας γύρω από τη μέση του άνδρα. Η κίνηση αυτή κάνει το σεξ όχι μόνο πιο σιαθησιακό αλλά και σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την ένταση της διείσδυσης του άνδρα. Είναι πολύ λογικό ο σύντροφός σας να μη γνωρίζει πόσο δυνατά και με ποια ένταση σας αρέσει να σας κάνει έρωτα. Με αυτό το κόλπο μπορείτε άνετα να αποφύγετε τον πόνο  και τους μικροτραυματισμούς. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ