Το παράπονο του Σταμάτη Γονίδη από τα παιδιά του

Συνέντευξη στο περιοδικό “ΕΓΩ” έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης και μίλησε στον Γιάννη Βίτσα για τη σχέση με τα παιδιά του και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα με την τωρινή σύζυγό του.

“Θέλω να κάνω ένα παιδί για την γυναίκα μου. Δεν θα ήθελα να το κάνω με τεχνικούς τρόπους γιατί αισθάνομαι ενοχές. Ένα μεγάλο αμάρτημα μου, που νιώθω ότι με βαραίνει, είναι ότι με πολλές γυναίκες που είχα σχέση, αποφασίσαμε από κοινού να κάνουν έκτρωση. Δεν θα ήταν ωραίο να κάνω τώρα ένα παιδί του σωλήνα. Αρκετές φορές έτυχε να κάνουν εκτρώσεις οι σύντροφοί μου. Καμιά φορά βέβαια σκέφτομαι σε ποια κοινωνία φέρνεις πια ένα παιδί. Επειδή έχω κάνει δύο παιδιά, όταν μεγαλώσουν δεν σου δίνουν σημασία. Δεν ενδιαφέρονται ουσιαστικά για σένα. Μόνο όταν έχουν ανάγκη θα σε πάρουν τηλέφωνο κι αυτό με ενοχλεί πολύ. Όταν με απορρίπτουν όσοι αγαπώ, το επόμενο βήμα μου είναι να τους απορρίψω κι εγώ”.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν του αρέσει ο Νότης Σφακιανάκης. “Βέβαια. Επειδή έχει ερμηνεύσει τόσες επιτυχίες, όμως, έπρεπε να τραγουδά πιο πολύ και να μιλά λιγότερο. Έτσι θα τον ήθελα εγώ. Έχει πια γίνει η μορφωμένη Άντζελα Δημητρίου”.

Σχετικά άρθρα