Βίκυ Σταμάτη: Παραγγέλνει κινέζικο και δέχεται φραστικές επιθέσεις

16 Οκτωβρίου 2016

Μπορεί η καθημερινότητά της πλέον σε τίποτα να μην θυμίζει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος στο πολυτελές διαμέρισμα της στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου παρόλα αυτά προσπαθεί να αφήσει πίσω τις μνήμες του παρελθόντος στη φυλακή και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η Βίκυ Σταμάτη φιλοξενείται σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι και βάσει των περιοριστικών όρων που της έχουν τεθεί πρέπει να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου κυκλοφορεί μόνο με ταξί και έχει διαρκώς συντροφιά τον επτάχρονο γιο της. Ντύνεται απλά και προσπαθεί να μην προκαλεί τα βλέμματα του κόσμου γύρω της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso οι γείτονές της γίνονται συχνά μάρτυρες φραστικής επίθεσης όσων την αναγνωρίζουν για τον πρότερο βίο της. Εκείνη δείχνει να μην πτοείται με όλα αυτά και να αυτοσυστήνεται λέγοντας: «Είμαι η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου σύζυγος του πρώην υπουργού Αμύνης Άκης Τσοχατζόπουλου».

Η ίδια προτιμάει να παραγγέλνει φαγητό στο σπίτι αποφεύγοντας τις εξόδους σε πολυσύχναστα μέρη. «Έχουν εθισμό στην πολυνησιακή κουζίνα. Τα ντελίβερι της πάνε μόνο κινέζικα φαγητά όταν όλες οι άλλες οικογένειες της πολυκατοικίας παραγγέλνουν σουβλάκια ή μακαρονάδες» λέει στην Espresso γειτόνισσα της Βίκυς Σταμάτη.


Πηγή: peoplegreece.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
T. S. Eliot
Η Σκέψη της ημέρας
T. S. Eliot