Τηλεθέαση: Ποια ήρθε πρώτη στα νούμερα των πρωινών εκπομπών του Σαββάτου;

16 Οκτωβρίου 2016
Ναταλία Γερμανού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Τζένη Μπαλατσινού πάλεψαν για την πρωτιά
 

Νέα άφιξη στην πρωινή ζώνη του Σαββάτου και της Κυριακής είχαμε χθες, αυτή της Τζένης Μπαλατσινού. Ο ΑΝΤ1 μπήκε σφήνα ανάμεσα στον Alpha και το Epsilon και διεκδίκησε το δικό του μερίδιο από την τηλεθέαση. Η Jenny Jenny έπαιξε και κέρδισε, αν και τα ποσοστά συνολικά για τις τρεις εκπομπές κινήθηκαν αρκετά χαμηλά.

Συγκεκριμένα, στο γενικό η Ναταλία Γερμανού και η Τζένη Μπαλατσινού ισοφάρισαν με 11,8%, αφήνοντας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποσοστό 8,4%. Η Ναταλία κατάφερε να πετύχει το υψηλότερο τέταρτο με 15,7% και να κρατήσει το Epsilon ψηλά.

Στο δυναμικό κοινό οι διαφορές μεταξύ των τριών ήταν μικρές με το Jenny Jenny να τερματίζει πρώτο με 9%. Ακολούθησαν το Σπίτι μου Σπιτάκι μου με 8,5% και το Επιτέλους Σαββατοκύριακο με 7,1%. Φαίνεται πως οι ψυχαγωγικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο δυσκολεύονται αρκετά να πείσουν τις ηλικίες 15-44 να συντονιστούν μαζί τους. Αντίθετα, οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών του Mega και το παιδικό πρόγραμμα του Star σημειώνουν ποσοστά που ξεπερνούν σε κάποια τέταρτα και το 20%!

Πηγή: zappit.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ