Αποκάλυψη Άν Χαθαγουέι: Δεν ήμουν χαρούμενη όταν κέρδισα το Οσκαρ για τους «Αθλιους»

22 Οκτωβρίου 2016

«Έπρεπε να σταθώ μπροστά σε τόσους ανθρώπους και να αισθανθώ κάτι που δεν αισθάνομαι. Ηταν μια χαρά την οποία δεν ένιωθα», είπε η ηθοποιός

Η Αν Χαθαγουέι κέρδισε βραβείο Οσκαρ για το ρόλο της στους «Άθλιους» και ήταν υποχρεωμένη εκείνη τη λαμπερή βραδιά να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Η αλήθεια όμως απέχει πολύ από την πραγματικότητα σύμφωνα με την ίδια.

Η 33χρονη ηθοποιός μιλώντας στον Guardian αποκάλυψε: «Ένιωσα πολύ άβολα με όλη αυτή τη διαδικασία. Νόμιζα πως μετά την ταινία θα τα άφηνα όλα πίσω. Έπρεπε να σταθώ μπροστά σε τόσους ανθρώπους και να αισθανθώ κάτι που δεν αισθάνομαι. Ηταν μια χαρά την οποία δεν ένιωθα».

Η ηθοποιός που την βραδιά της απονομής φορούσε μια πανάκριβη ροζ τουαλέτα του οίκου Prada είπε πως ένιωθε ένοχη: «Είχα ενοχές που φορούσα κάτι τόσο ακριβό και που κέρδισα Οσκαρ για ένα ρόλο που είχε να κάνει καθαρά με τον ανθρώπινο πόνο και την οικονομική εξαθλίωση. 
Προσπάθησα να προσποιηθώ ότι ήμουν χαρούμενη αλλά δεν ήμουν. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν αλλάζει. Νόμιζα πως θα πέθαινα από την ντροπή μου αλλά τελικά δεν πέθανα».


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...